06 - 12182785 Slochteren | info@harjonijboer.nl

Altijd korte lijnen en een vast aanspreekpunt!

Over Harjo

Ik heb 9,5 jaar bij aannemersbedrijf Lamein BV in Hoogezand gewerkt. Daar heb ik veel verschillende werkzaamheden verricht zoals renovatie-, onderhouds- en betonwerk. Hierna heb ik 2,5 jaar gewerkt bij bouwbedrijf Fledderman in Siddeburen. Hier ben ik vooral werkzaam geweest in de particuliere sector en de kleinere klussen.

In mei 2011 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf 'Klus- & Timmerbedrijf Harjo Nijboer'. Ik heb na mijn MTS opleiding in de avonduren mijn aannemersdiploma gehaald, met het idee om in de toekomst zelf een bedrijf te starten. Dit is nu werkelijkheid geworden.

Voor mij is het belangrijk om in goed overleg samen met de klant tot een prima resultaat te komen. Mochten er tijdens de bouw zich wijzigingen voordoen dan is dat geen probleem. Doordat ik zelf de klus kom bekijken en uitvoer zijn er altijd korte lijnen. Dit is de grondslag voor de beste oplossingen en een uitstekende kwaliteit.

U kunt bij mij terecht voor een totaalpakket. Dit houd voor u in dat ik het werk kan uitvoeren vanaf het begin tot het eind. Dat betekent dat u geen zorgen hoeft te hebben over het schilderwerk of bijvoorbeeld het installatiewerk. Het contact met de onderaannemers, de planning en de controle kan ik allemaal voor u verzorgen. Mocht er toch ondanks de goede inzet iets niet naar uw wens zijn, dan zullen we samen zo snel mogelijk zoeken naar een juiste en passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Harjo Nijboer
Harjo Nijboer Klus- & Timmerberijf Tel: 06-12182785

Contact

U kunt mij altijd bereiken via deze website  en natuurlijk via mail en telefoon.

Klus & Timmerbedrijf Harjo Nijboer
Zuiderweg 16
9621 BL Slochteren

Tel: 06 - 12182785
E-mail: info@harjonijboer.nl

Klus & Timmerbedrijf Harjo Nijboer  |   Zuiderweg 16 9621 BL Slochteren  |  Tel: 06-12182785  |  info@harjonijboer.nl